Kwaliteit

Kwaliteit speelt een hoogstaande rol waarbinnen het veilig vervoeren van klanten tegen een voordelige prijs een pré is.
U kunt als klant een betrouwbare chauffeur verwachten, die u tijd gericht met een schone representatieve wagen vervoert.

Certificaat

Zoetermeerse Taxi Service is een onderdeel van Royal Taxi Service en is een KIWA gecertificeerd bedrijf en beschikt over het officiële TX-keurmerk certificaat. Hierbij worden wij getoetst op Betrouwbaarheid, veiligheid, netheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid, sociale vaardigheden en de bijbehorende opleidingen. Hierdoor kiest u slim en bewust als u gebruik maakt van Zoetermeerse Taxi Service met haar kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Luxe

Grensoverschrijdend verdiept Zoetermeerse Taxi Service zijn diensten blijvend uit. De wagenpark van Zoetermeerse Taxi Service bevinden zich in de luxe uitvoering, zoals de: Audi A6, Mercedes E-Klasse, Volkswagen Passat en Mercedes Viano

Chauffeur

Alle Zoetermeerse Taxi Service chauffeurs zijn uitstekend en professioneel opgeleid, beschikken over sociale karaktereigenschappen en zijn door de jarenlange ervaring perfect op u als klant ingesteld. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid spelen hierin dan ook een belangrijke rol. 

Onze chauffeurs krijgen jaarlijks terugkerende training over het algemene en specifieke vaardigheden van een chauffeur. Daarnaast zijn onze chauffeurs uitgerust met een Levensreddend handelen diploma.

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Dan kunt u via het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij helpen u graag verder op weg!