Taxi Pijnacker

Voor elk vervoer heeft Taxi Pijnacker een taxi beschikbaar. Van zakelijk tot privé, van groepen tot individuen en van contract tot VIP-vervoer. Taxi Pijnacker verzorgd taxivervoer in Pijnacker en omliggende steden. Bij Taxi Pijnacker zijn al uw taxiritten in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Voor het bepalen van de meest voordelige rit maken wij onderscheidt tussen piekuren en daluren. Wilt u een taxirit bij Taxi Pijnacker reserveren? Dat kan het behulp van het onderstaand formulier. Dit is ook direct telefonisch mogelijk op
+31(0)79 – 33 110 22.

 

Switch
:
Switch
:
:

Uw eigen taxi Pijnacker, betrouwbaar en voordelig!

Een taxi in Pijnacker reserveren? Pijnacker Taxi Service is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Een taxi van Pijnacker naar Schiphol kost bijvoorbeeld maar €65,-. Voor de meeste bestemmingen hebben we een vaste prijs voor een taxi van of naar Pijnacker.
Op onze formulier kunt vrijblijvend een tarief berekenen, reserveren en online (IDEAL) of per PIN in de taxi afrekenen. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Naast vaste prijsafspraken maken wij gebruik van gereduceerde km tarieven. Daarbij is de prijs per km lager, wanneer de afstand langer is.
Hieronder vindt u enkele vaste prijsafspraken voor enkele bestemmingen. Heeft u vervoer voor een langere periode nodig? Bel naar 079-3311022! Wellicht kunnen we u een nog scherpere aanbieding maken. Wie rekent, rekent op Pijnacker Taxi Service

Van of naar Pijnacker

Auto 4 pers. Bus 8 pers.
Nootdorp €30,- €40,-
Schiphol €70,- €82,-
Rotterdam Airport €49,- €62,-
Rotterdam Centrum €57,- €70,-
Rotterdam Ahoy €70,- €85,-
Den Haag Centrum €59,- €69,-
Scheveningen €65,- €75,-
Amsterdam Centrum €130,- €140,-
Rijswijk €48,- €57,-
Delft Centrum €43,- €55,-
Zoeterwoude €66,- €76,-
Gouda €73,- €82,-
Alphen a/d Rijn €89,- €99,-

Over Taxi Pijnacker

De chauffeurs van de Pijnacker taxi beschikken over een goede wegenkennis. Daarnaast werken wij ook met een centrale, wat betekend dat wij op de hoogte zijn van de wegwerkzaamheden en files. Kortom de Pijnacker taxi is efficiënt en zorgt dat u zo snel mogelijk op plaats van bestemming bent.

De Pijnacker taxi biedt verschillende vaste tarieven aan die scherp geprijsd zijn. Voor al onze werkgebieden hebben wij vaste prijzen, naast onze werkgebieden bieden wij nog een aantal vaste prijzen aan.

Benieuwd of uw locatie ook een vaste prijs heeft?
U kunt dat gemakkelijk bekijken via onze website en eventueel ook direct reserveren.

Dé Taxi voor u in 
Pijnacker en

omstreken