taxi Benthuizen

Voor elk vervoer heeft Taxi Benthuizen een taxi beschikbaar. Van zakelijk tot privé, van groepen tot individuen en van contract tot VIP-vervoer. Taxi Benthuizen verzorgd taxivervoer in Benthuizen en omliggende steden. Bij Taxi Benthuizen zijn al uw taxiritten in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Voor het bepalen van de meest voordelige rit maken wij onderscheidt tussen piekuren en daluren.

 

Switch
:
Switch
:
:

Switch
:
Switch
:
:

Voordelige ritprijs opvragen doet u bij taxi Benthuizen!

Een taxi in Benthuizen reserveren? Benthuizen Taxi Service is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Een taxi van Benthuizen naar Schiphol kost bijvoorbeeld maar €65,-. Voor de meeste bestemmingen hebben we een vaste prijs voor een taxi van of naar Benthuizen.
Op onze formulier kunt vrijblijvend een tarief berekenen, reserveren en online (IDEAL) of per PIN in de taxi afrekenen. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Naast vaste prijsafspraken maken wij gebruik van gereduceerde km tarieven. Daarbij is de prijs per km lager, wanneer de afstand langer is.
Hieronder vindt u enkele vaste prijsafspraken voor enkele bestemmingen. Heeft u vervoer voor een langere periode nodig? Bel naar 079-3311022! Wellicht kunnen we u een nog scherpere aanbieding maken. Wie rekent, rekent op Benthuizen Taxi Service

Van en naar Benthuizen

Auto 4 pers. Bus 8 pers.
Schiphol €62,- €72,-
Rotterdam Airport €40,- €48,-
Rotterdam Centrum €92,- €102,-
Den Haag Centrum €62- €73,-
Scheveningen €67,- €78,-
Amsterdam Centrum €120,- €132,-
Rijswijk €55,- €67,-
Delft €64,- €75,-
Nootdorp €46,- €58,-
Gouda €91,-

€103,-

Over Taxi Benthuizen

De chauffeurs van de Benthuizen taxi beschikken over een goede wegenkennis. Daarnaast werken wij ook met een centrale, wat betekend dat wij op de hoogte zijn van de wegwerkzaamheden en files. Kortom de Benthuizen taxi is efficiënt en zorgt dat u zo snel mogelijk op plaats van bestemming bent.

De Benthuizen taxi biedt verschillende vaste tarieven aan die scherp geprijsd zijn. Voor al onze werkgebieden hebben wij vaste prijzen, naast onze werkgebieden bieden wij nog een aantal vaste prijzen aan.

Benieuwd of uw locatie ook een vaste prijs heeft?
U kunt dat gemakkelijk bekijken via onze website en eventueel ook direct reserveren.

Dé Taxi voor u in 
benthuizen en

omstreken

Dé Taxi voor u in
Benthuizen en
omstreken