Taxi Bergschenhoek

Voor elk vervoer heeft Taxi Bergschenhoek een taxi beschikbaar. Van zakelijk tot privé, van groepen tot individuen en van contract tot VIP-vervoer. Taxi Bergschenhoek verzorgd taxivervoer in Bergschenhoek en omliggende steden. Telefonisch of online! Geen lange wachttijden! En scherpe vaste tarieven. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Bij Taxi Bergschenhoek zijn al uw taxiritten in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. Voor het bepalen van de meest voordelige rit maken wij onderscheidt tussen piekuren en daluren. Wilt u direct een taxirit bij Taxi Bergschenhoek reserveren? Dat kan het behulp van het onderstaand formulier. Dit is ook telefonisch mogelijk op 079 – 33 110 22.

 

Switch
:
Switch
:
:

Switch
:
Switch
:
:

Uw eigen Taxi Bergschenhoek, betrouwbaar en voordelig!

Een taxi in Bergschenhoek reserveren? Bergschenhoek Taxi Service is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Een taxi van Bergschenhoek naar Schiphol kost bijvoorbeeld maar €65,-. Voor de meeste bestemmingen hebben we een vaste prijs voor een taxi van of naar Bergschenhoek.
Op onze formulier kunt vrijblijvend een tarief berekenen, reserveren en online (IDEAL) of per PIN in de taxi afrekenen. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Naast vaste prijsafspraken maken wij gebruik van gereduceerde km tarieven. Daarbij is de prijs per km lager, wanneer de afstand langer is.
Hieronder vindt u enkele vaste prijsafspraken voor enkele bestemmingen. Heeft u vervoer voor een langere periode nodig? Bel naar 079-3311022! Wellicht kunnen we u een nog scherpere aanbieding maken. Wie rekent, rekent op Bergschenhoek Taxi Service

Van of naar bergschenhoek

Naar Auto 4 pers. Bus 8 pers.
Bergschenhoek €30,- €40,-
Schiphol €70,- €82,-
Rotterdam Airport €46,- €62,-
Rotterdam Centrum €49,- €68,-
Rotterdam Ahoy €65,- €90,-
Den Haag Centrum €72,- €82,-
Scheveningen €79,- €89,-
Amsterdam Centrum €125,- €135,-
Rijswijk €64,- €74,-
Delft €73,- €75,-
Nootdorp €48,- €59,-
Gouda €61,- €74,-
Alphen a/d Rijn €71,- €82,-

*De opgegeven tarieven gelden ook voor de retourrit
Note : Bij gewenst vertrek binnen de 24 uur gelieve telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden.

*De opgegeven tarieven gelden ook voor de retourrit
Note : Bij gewenst vertrek binnen de 24 uur gelieve telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Over Taxi Bergschenhoek

De chauffeurs van de Bergschenhoek taxi beschikken over een goede wegenkennis. Daarnaast werken wij ook met een centrale, wat betekend dat wij op de hoogte zijn van de wegwerkzaamheden en files. Kortom de Bergschenhoek taxi is efficiënt en zorgt dat u zo snel mogelijk op plaats van bestemming bent.

De Bergschenhoek taxi biedt verschillende vaste tarieven aan die scherp geprijsd zijn. Voor al onze werkgebieden hebben wij vaste prijzen, naast onze werkgebieden bieden wij nog een aantal vaste prijzen aan.

Benieuwd of uw locatie ook een vaste prijs heeft?
U kunt dat gemakkelijk bekijken via onze website en eventueel ook direct reserveren.

Dé Taxi voor u in 
Bergschenhoek en

omstreken