Taxi Berkel en Rodenrijs

Voor elk vervoer heeft Taxi Berkel en Rodenrijs een taxi beschikbaar. Van zakelijk tot privé, van groepen tot individuen en van contract tot VIP-vervoer. Taxi Berkel en Rodenrijs verzorgd taxivervoer in Berkel en Rodenrijs en omliggende steden. Bij Taxi Berkel en Rodenrijs zijn al uw taxiritten in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Voor het bepalen van de meest voordelige rit maken wij onderscheidt tussen piekuren en daluren.

 

Switch
:
Switch
:
:

Voordelige ritprijs opvragen doet u bij Taxi Berkel en Rodenrijs!

Een taxi in Berkel en Rodenrijs reserveren? Berkel en Rodenrijs Taxi Service is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Een taxi van Berkel en Rodenrijs naar Schiphol kost bijvoorbeeld maar €74,-. Voor de meeste bestemmingen hebben we een vaste prijs voor een taxi van of naar Berkel en Rodenrijs.
Op onze formulier kunt vrijblijvend een tarief berekenen, reserveren en online (IDEAL) of per PIN in de taxi afrekenen. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Naast vaste prijsafspraken maken wij gebruik van gereduceerde km tarieven. Daarbij is de prijs per km lager, wanneer de afstand langer is.
Hieronder vindt u enkele vaste prijsafspraken voor enkele bestemmingen. Heeft u vervoer voor een langere periode nodig? Bel naar 079-3311022! Wellicht kunnen we u een nog scherpere aanbieding maken. Wie rekent, rekent op Berkel en Rodenrijs Taxi Service

Van of naar Berkel en Rodenrijs

Naar Auto 4 pers. Bus 8 pers.
Schiphol € 70,- € 82,-
Rotterdam Airport € 46,- € 62,-
Rotterdam Centrum € 38,- € 69,-
Den Haag Centrum/CS € 59,- € 69,-
Scheveningen € 65,- € 75,-
Amsterdam Centrum € 125,- € 135
Rijswijk € 49,- € 61,-
Delft € 42,- € 54,-
Nootdorp € 51,- € 63,-
Gouda € 72,- € 84,-

 

Over taxi Berkel en Rodenrijs

De chauffeurs van de Berkel en Rodenrijs taxi beschikken over een goede wegenkennis. Daarnaast werken wij ook met een centrale, wat betekend dat wij op de hoogte zijn van de wegwerkzaamheden en files. Kortom de Berkel en Rodenrijs taxi is efficiënt en zorgt dat u zo snel mogelijk op plaats van bestemming bent.

De Berkel en Rodenrijs taxi biedt verschillende vaste tarieven aan die scherp geprijsd zijn. Voor al onze werkgebieden hebben wij vaste prijzen, naast onze werkgebieden bieden wij nog een aantal vaste prijzen aan.

Benieuwd of uw locatie ook een vaste prijs heeft?
U kunt dat gemakkelijk bekijken via onze website en eventueel ook direct reserveren.

Dé Taxi voor u in 
BErkel en Rodenrijs en

omstreken