Heeft u een Schiphol taxi nodig?

al vanaf € 45,- begint uw vakantie

Bij Zoetermeerse Taxi Service bent u op het goede adres voor uw Schiphol Taxi! Uw reis begint bij uw voordeur. Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal op Schiphol of ander vliegveld. Door het dagelijks verzorgen van luchthavenvervoer en moderne communicatie middelen, zijn de chauffeur goed op de hoogte van de werkwijze op vliegvelden.

 

Luchthaven vervoer

De Zoetermeerse Taxi Service heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij de Zoetermeerse Taxi Service snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven.

Uw reis naar Schiphol

U reist op een comfortabele en voordelige manier.
U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.

Al onze Schiphol Taxi tarieven zijn gebaseerd op standaard privé taxi vervoer, wat inhoudt dat u een nette wagen en chauffeur ter beschikking heeft, voor de rit naar of van Schiphol.

Aan het bestellen van een vliegveld taxi zitten bij ons geen risico’s voor u. Een eenmaal bestelde taxi kunt u zonder meer kosteloos annuleren, mits het 24 uur voor aanvang taxirit is.
Heeft u meer vragen wat betreft Schipholtaxi? U kunt hier terecht voor de veel gestelde vragen


Switch
:
Switch
:
:

Dé Taxi voor u naar 
Schiphol en

omstreken