tarieven

Zoetermeerse Taxi Service is het bedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Dit geldt voor ritten in regio Haaglanden en de langere afstanden. Zo heeft u duidelijkheid en voordeel! klik hier voor de vaste tarieven.

Voor elke bestemming hanteren wij naast goede kwalitatief vervoer, een zeer scherpe taxi tarief!

Plane free icon

Ook naar de meeste vliegvelden hebben wij vaste lage prijzen. U kunt heel simpel een enkele reis of retour bestellen. klik hier voor de tarieven naar uw Vliegveld!

Tag free icon

Taxi binnen Zoetermeer? wij hanteren vaste prijs van €12,50 voor het vervoer binnen Zoetermeer! voor de actie voorwaarden, klik hier!

 

 

Speed meter free icon

Voor overige bestemmingen hanteren wij het metertarief, klik hier voor de opbouw van het tarief.

Phone receiver free icon

Wenst u voor langere periode gebruik willen maken van onze taxidiensten, schroom niet en bel 079-3311022. Onze centralist zal een scherpe tarief met u bespreken.

 

Voor zakelijke bijeenkomsten nemen wij graag het vervoer uit handen. Voor dit vervoer biedt de Zoetermeerse Taxi Service altijd de juiste oplossing. "Tijd is geld". Als druk bezet zakenman- of vrouw weet u dat als geen ander. Uw reizen naar welke plaats dan ook kunt u nu prima combineren met rustig zakendoen. De Zoetermeerse Taxi Service is groot in superieure mobiliteit bij zakelijk vervoer.

De gediplomeerde en representatieve chauffeurs van Zoetermeerse Taxi Service zijn de beste in hun veld. Zij begrijpen dat een directiechauffeur meer taken heeft dan van A naar B te navigeren. Onze chauffeurs hebben alle kwaliteiten om u ongemerkt veel zorgen uit handen te nemen. Royal Taxi Service chauffeurs spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen, zodat u zorgeloos uw zaken kan bespreken. U krijgt een privéchauffeur toegewezen die al uw wensen kent en daarop anticipeert. Een vertrouwd gezicht, die u bijna als uw eigen werknemer kunt zien. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over instructies en hoeft u alleen in te stappen om te weten dat uw reis vlot en efficiënt zal verlopen.

✓  Comfortabel vervoer per luxe taxi met de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken of bellen
✓  Discrete omgang
✓  Meertalige chauffeurs/chauffeuses

Onze gediplomeerde en uniform geklede chauffeur/chauffeuse komt u ophalen en brengt u naar al uw bestemmingen. De tijd die u vroeger achter het stuur doorbracht, kunt u nu besteden aan andere cq belangrijkere zaken. U komt door deze dienst nu voorbereid en uitgerust op uw afspraken.

Dé beste service en kwaliteit

Dé Taxi voor u in 
Zoetermeer en omstreken