werkgebieden

Wil je graag je een taxirit reserveren en woon je in of rondom Zoetermeer? Dan ben je bij de Zoetermeer Taxi  aan het juiste adres.
Wij verzorgen taxiritten in de volgende gebieden.

Wilt u direct een taxirit bij de Zoetermeer Taxi  reserveren? Dat kan het behulp van het onderstaand formulier. Dit is ook telefonisch mogelijk op nummer 079 – 33 110 22. Wij bieden een service van 24/7 bereikbaarheid. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

 

Switch
:
Switch
:
:

De gediplomeerde en representatieve chauffeurs van Zoetermeer Taxi zijn de beste in hun veld. Zij begrijpen dat een directiechauffeur meer taken heeft dan van A naar B te navigeren. Onze chauffeurs hebben alle kwaliteiten om u ongemerkt veel zorgen uit handen te nemen. Zoetermeer Taxi chauffeurs spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen, zodat u zorgeloos uw zaken kan bespreken. U krijgt een privéchauffeur toegewezen die al uw wensen kent en daarop anticipeert. Een vertrouwd gezicht, die u bijna als uw eigen werknemer kunt zien. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over instructies en hoeft u alleen in te stappen om te weten dat uw reis vlot en efficiënt zal verlopen.

✓  Comfortabel vervoer per luxe taxi met de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken of bellen
✓  Discrete omgang
✓  Meertalige chauffeurs/chauffeuses

Onze gediplomeerde en uniform geklede chauffeur/chauffeuse komt u ophalen en brengt u naar al uw bestemmingen. De tijd die u vroeger achter het stuur doorbracht, kunt u nu besteden aan andere cq belangrijkere zaken. U komt door deze dienst nu voorbereid en uitgerust op uw afspraken.

Dé beste service en kwaliteit

Dé Taxi voor u in 
Zoetermeer en omstreken