Taxibus

Bent u met meer dan 4 personen, en kunt u dus niet gebruik maken van een personenauto?
Geen enkel probleem bij de Zoetermeerse taxi Service.
Wij zorgen zorgen dat u wordt op gehaald door een taxibus!

Taxibus voor groepsvervoer

Bent u zoek naar een taxibus oftewel taxibusje voor maximaal 8 personen? Zoetermeerse Taxi is gespecialiseerd in het vervoer van groepen. Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een taxibus.

Wij beschikken bij over meerdere taxibusjes, waarmee wij maximaal 8 passagiers kunnen vervoeren. Bent u met meer dan 8 personen dan zetten wij gewoon meerdere taxibusjes of taxi’s in. brengen wij u met onze taxibus naar iedere gewenste bestemming in Nederland of daarbuiten. Een taxibus is een uitstekend vervoersmiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een normale taxi of auto. 

Voordelig groepsvervoer

Comfortabel groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via de Zoetermeerse Taxi Service. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wij beschikken over verschillende taxibusjes. Wilt u met een middelgrote groep (5 tot 8 personen) op stap? Het vervoer van groepen is vaak voordeliger dan het reguliere taxivervoer. De Zoetermeerse Taxi Service beschikt over moderne 8-persoons taxibussen die van alle gemakken voorzien. Voor geregeld groepsvervoer op vaste dagen en tijden hanteren wij extra voordelige tarieven.
Hieronder kunt u enkele vaste tarieven zien die wij hanteren voor het groepsvervoer:

 

Van/naar Zoetermeer Bus 8 personen
Den Haag (Centrum) € 50,-
Den Haag (Scheveningen) € 60,-
Den Haag (Zuid) € 60,-
Rotterdam (Centrum) € 57,50
Amsterdam (Centrum) € 110,-
Delft € 55,-
Gouda € 55,-
Leiden € 50,-
Rijswijk € 50,-
Naaldwijk € 65,-
Noordwijk € 70,-
Utrecht € 110,-
Voorschoten € 50,-
Wassenaar € 58,-
Waddinxveen € 55,-
Wateringen € 55,-

Informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor groepsvervoer? Dan kunt u met behulp van het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij zullen u vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dé beste service en kwaliteit