Taxibus

Bent u met meer dan 4 personen, en kunt u dus niet gebruik maken van een personenauto?
Geen enkel probleem bij de Zoetermeer Taxi B.V.
Wij zorgen zorgen dat u wordt op gehaald door een taxibus! en dat tegen een zeer schapelijke prijs, wij maken gebruik van DAL en PIEK tarieven.
Heeft u een lange reis voor de boeg? hoe langer de rit, hoe lager de KM prijs. Wie kan rekenen rekent op Zoetermeer Taxi

Taxibus voor groepsvervoer

Bent u zoek naar een taxibus oftewel taxibusje voor maximaal 8 personen? Zoetermeerse Taxi is gespecialiseerd in het vervoer van groepen. Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een taxibus.

Wij beschikken bij over meerdere taxibusjes, waarmee wij maximaal 8 passagiers kunnen vervoeren. Bent u met meer dan 8 personen dan zetten wij gewoon meerdere taxibusjes of taxi’s in. brengen wij u met onze taxibus naar iedere gewenste bestemming in Nederland of daarbuiten. Een taxibus is een uitstekend vervoersmiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een normale taxi of auto. 


Switch
:
Switch
:
:

Voordelig groepsvervoer

Comfortabel groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via de Zoetermeerse Taxi Service. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wij beschikken over verschillende taxibusjes. Wilt u met een middelgrote groep (5 tot 8 personen) op stap? Het vervoer van groepen is vaak voordeliger dan het reguliere taxivervoer. De Zoetermeer Taxi beschikt over enkele moderne 8-persoons taxibussen die van alle gemakken voorzien. Voor geregeld groepsvervoer op vaste dagen en tijden hanteren wij extra voordelige tarieven.

Hieronder kunt u enkele vaste tarieven zien die wij hanteren voor het groepsvervoer:

 

Van/naar Zoetermeer Bus 8 personen v.a.
Den Haag (Centrum) € 44,-
Den Haag (Scheveningen) € 51,-
Den Haag (Zuid) € 59,-
Rotterdam (Centrum) € 57,-
Amsterdam (Centrum) € 108,-
Delft € 49,-
Gouda € 49,-
Leiden € 50,-
Rijswijk € 46,-
Naaldwijk € 63,-
Noordwijk € 69,-
Utrecht € 124,-
Voorschoten € 47,-
Wassenaar € 59,-
Waddinxveen € 45,-
Wateringen € 54,-
Dé beste service en kwaliteit