Zorgvervoer

Een van de onze specialiteiten is het zittend ziekenvervoer. Door jarenlange ervaring, goede kwaliteit en service hebben wij momenteel contracten met de meeste zorgverzekeraars. In veel gevallen kunnen wij de ritten GRATIS rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar, Namelijk bij de zorgverzekeraars hiernaast.

Staat uw verzekeringsmaatschappij niet in de lijst?

Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Opgeleide chauffeurs voor het Zorgvervoer

 

Mocht u onverhoopt vanwege uw gezondheid gebruik moeten maken van taxivervoer staan wij voor u klaar. Zorgvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling.

Voor verschillende zorginstellingen voert Zoetermeerse Taxi Service het vervoer van passagiers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en passagiers die extra zorg nodig hebben. De chauffeurs van Zoetermeer Taxi hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en verschillende certificaten behaald, zij zijn ervaren in de omgang met deze doelgroepen.

De dagelijkse vervoer van en naar dagbestedingen, revalidatiecentra, activiteitencentra, psychogeriatrische dagopvang en medische kinderdagverblijven wordt door ons volledig gecoördineerd. Voor deze doelgroep is rust, duidelijkheid en structuur zeer belangrijk, om deze reden worden er vaste chauffeurs en voertuigen ingezet die natuurlijk zijn aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de reiziger.

Voor verzekerden van Menzis en Ander Zorg verwijzen wij voor het aanvraag van:
Vervoer machtiging, declaratie of Reserveringen naar:  

PZN vervoer  

0800-6169 

Voor verzekerden van VGZ, IZA,, IZZ, Trias, Unive, IAK verwijzen wij voor het aanvraag van:
Vervoer machtiging, declaratie of Reserveringen naar:  

DVG personenvervoer 

088-1050111 

Voor verzekerden van Achmea, Zilverenkruis, Interpolis, FBTO, Avero, Inshared en OZF verwijzen wij u voor aanvraag van:

Zorg centrale Nederland 

088 – 05798888 

Dé beste service en kwaliteit

Dé Taxi voor u in 
Zoetermeer en omstreken